KOREAN FRIED CHICKEN SANDWICH

Nyt tehdään sellanen leipä, että suu hymyilee ja aivot hetken miettii mitä just tapahtu. Korean Fried Chicken Sandwich ei oo mikään “ihan kiva hampurilainen” – tää on täyskontaktia makunystyröille. Rapea frittikana, tahmainen gochujang-soosi ja kimchi-slaw joka potkaisee kuin maitohappotreeni jaloille.

Tää on se hetki, kun tajuu miksi jenkkiläiset ja korealaiset on menneet ihan sekaisin tästä kanasämpylästä. Ja nyt sama tehdään kotona – ilman ravintolahintaa, mutta ihan samalla asenteella: rasva kuumaksi, soosi reiluksi ja slaw niin kirpeäksi että nenä herää uniltaan.

Ainesosat:

  • broilerin paistileike
  • MELINDA’S GOCHUJANG KOREAN HOT CHILI SAUCE
  • burgerisämpylä

Marinadi

  • 5 dl piimä
  • 2 rkl suola

Leivitys

  • 1 osa vehnäjauho
  • 1 osa maizena

 

  • frittiöljyä

Valmistusohjeet:

  1. Puolita paistileikkeet. Sekota piimä ja suola.
  2. Marinoi vähintään tunti.
  3. Nosta kanat suoraan marinadista jauhoihin.
  4. Frittaa 180 asteessa kunnes kauniita.
  5. Valele MELINDA’S GOCHUJANG KOREAN HOT CHILI soosilla.

KIMCHI-SLAW

  • 1 dl kimchi
  • 1 dl kaali
  • 1 dl porkkana
  • 1 dl majoneesi
  • Melindas Hot Sauce (oma lemppari)

Työvaiheet:

  1. Suikaloi/pilko rehut ja sekota majo.

KASAUS

  1.  Paahda sämpylät.
  2. Alapatjalle kimchi-slaw.
  3. Laita frittikana päälle ja lisää soosia.
  4. Kansi päälle ja VALMIS.
Scroll to Top
Ilmainen toimitus yli 55,00  tilauksille!